Matematik

Annuitet

13. september 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hvad er formlen for NV (annuitet)?

Svar #1
13. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan laver man år om til måneder?

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2018 af mathon

                   \small \textup{1 \aa r = 12 m\aa neder}

                   \small 1+r_{\textup{m\aa ned}}=\left (1+r_{\textup{\aa r}} \right )^{\frac{1}{12}}


Svar #3
14. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvad menes med halvårlig ydelse hvis der er 5 år der skal betales lån tilbage hvordan skal man regne det som halv årlig?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2018 af mathon

                      \small 1+r_h=(1+r)^{0.5}

                     \small y=\frac{G\cdot r_{h}}{1-(1+r_h)^{-10}}


Svar #5
14. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvorfor siger du 10?

Svar #6
14. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan skal man lave B og c?
Vedhæftet fil:IMG_0280.PNG

Svar #7
14. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Det er lige meget

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. september 2018 af mathon

b)
                             \small \begin{array}{lll} \textup{halv\aa lig rentesats:}&1+r_h=1.05^{0.5}=1.0247\\& r_h=0.0247\\ \textup{halv\aa lig ydelse:}&y=\frac{G\cdot r_h}{1-(1+r_h)^{-n}}\\\\ &y=\frac{10^5\cdot0.0247 }{1-1.0247^{-10}}\\ \end{array}


Skriv et svar til: Annuitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.