Matematik

mat

14. september 2018 af mi28 - Niveau: B-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe mig. jeg vedhæfter en opgave. jeg har svaret på a. men b er lidt svært.

tak på forhånd.

Vedhæftet fil: mat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2018 af mathon

b)

          \small U(x)=\frac{15.5}{1+g(x)}\; \; \; \; \; 0\leq x\leq 1500          er en aftagende eksponentiel funktion

          \small g(1500)=0.000326

          \small \small U_{max}=\underset{x\rightarrow 1500}{\lim} \;\; \frac{15.5}{1+g(1500)}\approx \frac{15.5}{1+0}=15.5

\small \textbf{Markens maksimale t\o rstofudbytte ved tilf\o rsel af 1500 kg kunstg\o dning er 15.5 ton.}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2018 af mathon

korrektion:
                                      g(x) er en aftagende eksponentiel funktion


Svar #4
14. september 2018 af mi28

tusind tak..


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2018 af PiaK123 (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.