Fysik

ohms lov

15. september 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej!

Hvordan skal jeg løse den her opgave, når man ikke må bruge joules lov, men kun må bruge Ohms lov og P=U*I

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: 2018-09-15_18-35-36.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september 2018 af peter lind

P = U*I = (R*I)*I


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. september 2018 af jegbrugerstudieportalen1 (Slettet)

Strømstyrken kan bestemmes til 4,3 A.

Vedhæftet fil:Strømstyrke.PNG

Skriv et svar til: ohms lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.