Matematik

Differentialkvotienterne

16. september 2018 af Karoline444 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der nogen der kan hjælpe mig med følgende opgaver?

Bestem differentialkvotienterne til følgende funktioner uden brug af hjælpemidler:

a) ??(??)=??^8

b) ??(??)=?? 2,8

c) h(??)=x -2,8

d) ??(??)=??^5+??^32


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2018 af jegbrugerstudieportalen1 (Slettet)

Lidt svært at hjælpe, når man kun kan se spørgsmålstegn i stedet for funktionerne


Skriv et svar til: Differentialkvotienterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.