Matematik

tunneller

16. september 2018 af nico013h (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan skal beregne hvor mange m3 fjeld, der er sprængt væk i en tunnel, der er 2600m lang og har et tværsnit på 63,16 m2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2018 af mathon

                                 Rumfang = længde gange tværsnitsareal


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2018 af jegbrugerstudieportalen1 (Slettet)

V=l*A

V=2600 m*63,16 m^{2}

V=1,64*10^{5} m^{3}


Skriv et svar til: tunneller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.