Matematik

Løs ligningen 5x + 7 = 2x - 2

23. september 2018 af Peter1818 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp, forstår ikke hvordan man regner den ud i hovedet


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2018 af StoreNord

Du må nok gerne bruge papir og blyant.
Træk 2x fra på begge sider.
Træk 7 fra på begge sider.
Dividèr med 3 på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2018 af mathon

              \small \begin{array}{llcl} 5x+7=2x-2\\ 3x=-9\\ x=-3 \end{array}


Skriv et svar til: Løs ligningen 5x + 7 = 2x - 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.