Kemi

Stofmængdeforhold

23. september 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er stofmængde forholdet her. 

er den (5:5) eller (1:1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2018 af mathon

            \small C_6H_5CH_2OH:Mn{O_4}^-=5:4


Svar #3
23. september 2018 af Sarah3310 (Slettet)

jeg mener mellem C6H5CH2OH og C6H5C(=O)OH


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2018 af mathon

            \small \small \small C_6H_5CH_2OH:C_6H_5COOH=1:1


Skriv et svar til: Stofmængdeforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.