Matematik

Bestem monotoniforhold og ekstrema for følgende funktioner. Det vil sige, angiv de intervaller hvor funktionen vokser hhv. Aftager og find koordinatsæt til de lokale minima/maksima.

27. september 2018 af xxMathilde (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har prøvet at løse den vedhæftede opgave men går galt under 2. trin 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2018 af ringstedLC

Kom lige med dine udregninger, så vi kan se "2. trin"


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2018 af mathon

                                 \small \begin{array} {|c|c|c|} f(x)&f{\, }'(x)&f{\, }'(x_o)=0\\ \hline -x^3+6x^2-12x-8&-3(x-2)^2&x_o=2\\ \hline 2x^{\frac{1}{2}}-x&\frac{1}{\sqrt{x}}-1&x_o=1 \end{array}


Skriv et svar til: Bestem monotoniforhold og ekstrema for følgende funktioner. Det vil sige, angiv de intervaller hvor funktionen vokser hhv. Aftager og find koordinatsæt til de lokale minima/maksima.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.