Matematik

Monotoniforhold!

03. oktober 2018 af lorinos - Niveau: B-niveau

Angiv monotoniforholdene for f(x)=x-lnx+a hvor a er konstant. Bestem Vm(f) 

Jeg har fundet monotoniforholdene, men jeg ikke er sikker on det er rigtigt, og så hvordan vil man finde Vm for f, kan ikke rigtig finde ud af??? 

Tak på forhånden

Vedhæftet fil: monotoniforhold.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2018 af Warrio

det er rigtigt nok, men x = 1 er ikke det lokale maximum, men det lokale minimum. 


Svar #2
03. oktober 2018 af lorinos

ok, mange taaaak, Ved du hvordan kan man finde Vm for f???


Svar #3
03. oktober 2018 af lorinos

#1??


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2018 af mathon

           \small V\! m(f)=\mathbb{R}


Svar #5
03. oktober 2018 af lorinos

hvordan ved du det eller altså hvad er forklaringen på det??


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. oktober 2018 af SuneChr

Vm(fa) = {y | y ≥ 1 + a  ∧  a ∈ R}


Svar #7
03. oktober 2018 af lorinos

#6 Nurrrh... tusind taaak for hjælpen.


Skriv et svar til: Monotoniforhold!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.