Matematik

parameterfremstilling

05. oktober 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem en parameterfremstilling for en af hver følgende linje:

a: Linje går igennem (2,-3) og (-7,9)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2018 af SuneChr

Vi skal først have en retningsvektor:
\binom{-7-2}{9-(-3)}
dernæst et af punkterne.

\overrightarrow{OP_{t}}=\binom{2}{-3}+t\binom{-3}{4}          læg mærke til, at retningsvektoren er reduceret


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. oktober 2018 af ringstedLC

\begin{align*} \vec r &= \binom{-7-2}{9-(-3)}= \binom{\vec r_a}{\vec r_b} \\ \binom{x}{y} &=\binom{x_0}{y_0}+t\cdot \binom{\vec r_a}{\vec r_b} \end{align*}


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.