Matematik

Bestem arealet af trekant ABE

07. oktober 2018 af Imhotep (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kære forum.

Jeg skal besvare vedhæftede opgave. Hvad skal jeg gøre?

Tak på forhånd.

-Imhotep

Vedhæftet fil: Screenshot (71).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2018 af AskTheAfghan

Hint: Ensvinklede trekanter. Lad h være højden i trekanten ABE. Så kan du benytte, at 6/8 = h/(8/2).


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2018 af ringstedLC

Trekant ADE = trekant BCE = 0.5 * h * g

ABE = (ABCD - 2 * ADE)/2


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2018 af StoreNord

Sikken en masse snak!
Arealet af ABE er selvfølgelig bare:       ½*h*g                   hvor h=3.


Skriv et svar til: Bestem arealet af trekant ABE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.