Matematik

Matemtik hjælp

09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En lineær funktion f er bestemt ved forskriften 

f(x)=3x-2

a) Opstil en ligning, som kan bruges til at udregne førstekoordinaten til skæringspunktet mellem grafen for f og førsteaksen, og løs derefter ligningen.


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. oktober 2018 af AMelev

Helt ærligt - kan du ikke finde ud af, om du har A eller B-niveau?
Så starter du for en sikkerheds skyld en ny tråd på begge niveauer? Ikke smart.
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1854067.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2018 af liawo (Slettet)


sæt: f(x)=0

og løs ligningen: 


0=3x-2


Skriv et svar til: Matemtik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.