Matematik

hjælp til denne opgave!

09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En lineær funktion f er bestemt ved forskriften 

f(x)=3x-2

a) Opstil en ligning, som kan bruges til at udregne førstekoordinaten til skæringspunktet mellem grafen for f og førsteaksen, og løs derefter ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2018 af AMelev

Skæringspunktet mellem grafen og 1.aksen er hvor 2.koordinaten er 0, dvs. f(x) = 0.


Svar #2
09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet)

så det er bare 0


Svar #3
10. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet)

skal jeg bare skrive f(x)= 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2018 af AMelev

Ja og løse ligningen.


Skriv et svar til: hjælp til denne opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.