Matematik

Polynomier og differentialregning

10. oktober 2018 af bjarnerasmussen5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folk fra studieportalen 

Sidder med en matematik aflevering til fredag, og har 2 opgaver som virkelig giver mig problemer

Må ærligt indrømme, at opgaverne ikke er inde for mine evner

Har prøvet med et par forskellige løsninger, men synes ikke de giver mening i forhold til mine venners svar og argumentation

Det handler om følgende opgaver (kig vedhæftede fil)...

Håber i vil hjælpe mig med at komme til et fornuftigt svar med argumentation. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2018 af peter lind

Opgave 7. Beregne h(-1) og h(3)  (selvom h(x) ikke er defineret for x=-1 kan du godt sætte den ind i udtrykket) Værdimængden er  ]h(-1); h(3)] Gør det samme for det næste interval. Foreningsmængden for de 2 intervaller er værdimængden for h(x)

Opgave 12. Rumfanget er bredde*længde*højde. Overfladearealet er arealet af bunden. 2 overflader med arealet x*h og 2 overflader med arealet x*2h

c) sæt rumfanget til 4000. Løs denne ligning med hensyn til h og sæt ind i formlen for overfladearealet


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. oktober 2018 af liawo (Slettet)

Opgave a)

Rumfanget for en kasse er givet ved følgende formel: V=l*b*h
h = 10 (står i opgaven)
Længden = 2x, men der står i opgaven x = 12 så må den vel være 2*12 = 24
Bredden = x, men x var jo 12 så bredden =12

Indsæt nu i formlen:

V=24*12*10
V=?

 


Skriv et svar til: Polynomier og differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.