Matematik

Hjælp til problemregningen

10. oktober 2018 af Andrea39 - Niveau: 9. klasse

hvordan kan man vise at formlen  Kn= r(r-1+n) kan omskrives til Kn = r(n-1)+r^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2018 af sjls

Gang ind i parentesen. K_n=r(r-1+n)=r^2-r+rn=r(n-1)+r^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2018 af AMelev

Eller Kn= r(r-1+n) = r·(r + (n - 1)) = r2 + r·(n - 1)


Skriv et svar til: Hjælp til problemregningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.