Matematik

trigonemetri

11. oktober 2018 af shain - Niveau: 10. klasse
Nogen der kan hjælpe med denne opgave? Skal jeg bruge Pythagoras? Billed fra opgaven nederst

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. oktober 2018 af PeterValberg

Ja, den højde h, du skal finde, kan bestemmes som:

h=\sqrt{(52,5)^2-\left(\frac{68-37,4}{2} \right )^2}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #2
11. oktober 2018 af shain

tusind tak det hjalp

Skriv et svar til: trigonemetri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.