Matematik

Hjælpppp!!!

11. oktober 2018 af kaskass (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem den afledede funktion for hver af følgende funktioner, dvs. differentiér dem

f(x)=3x^7+6x^2-x+10


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. oktober 2018 af PeterValberg

benyt den generelle regle på hvert led:

(p\cdot x^n)'=n\cdot p\cdot x^{n-1}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2018 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 3 og 4 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælpppp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.