Matematik

Integralregning

12. oktober 2018 af Signekas - Niveau: A-niveau

Hej nogle der kan hjælpe? jeg har vedhæftet opgaven
Skal jeg substituere i opgaven, eller hvordan laver jeg denne :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2018 af mathon

                 \small u=x^2+1\qquad\mathrm{d}u=2x\mathrm{d}x\qquad \int_{0}^{1}\rightarrow \int_{1}^{2}

                 \small \small \int_{0}^{1}\frac{1}{x^2+1}2x\mathrm{d}x=\int_{1}^{2}\frac{1}{u}\mathrm{d}u=\left [ \ln(u) \right ]_{1}^{2}=\ln(2)-\ln(1)=\ln(2)


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.