Matematik

Hjælp!

14. oktober 2018 af shaed (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg har Brug for hjælp med Cosinus ligninger.
Vedhæftet fil: 15395323988072085991875.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2018 af janhaa

cos(v)=0, => v = arccos(0) = pi/2 + (2k*pi)

cos(v)+1=0

v=arccos(-1)= pi + 2k*pi, k in Z


Svar #2
14. oktober 2018 af shaed (Slettet)

Svarene er

a: v=90, v=180,v=270

b: v=45,6, v=90, v=270, v=314,4

c: v=48,2, v=113,6, v=246,4, v=311,8

men jeg har brug for hjælp med trin til svaret


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. oktober 2018 af SuneChr

Alle tre delopgaver skal løses med det, vi kalder nul-reglen.
Undersøg, for hvilke v hver af parenteserne og (cos v) er nul.


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.