Matematik

Korrelation

17. oktober 2018 af Maria199412 - Niveau: Universitet/Videregående
Hej hvordan skal jeg bestemme korrelation når jeg ikk kender standard?
Vedhæftet fil: IMG_0407.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2018 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2018 af swpply (Slettet)

Brug at

                                                       \text{Var}(A) = \text{Cov}(A,A)

Hvorfor at

                                     \rho_{A,B} = \frac{\text{Cov}(A,B)}{\sqrt{\text{Cov}(A,A)\cdot\text{Cov}(B,B)}}


Svar #3
18. oktober 2018 af Maria199412

Kan du hjælpe med 2.2?

Svar #4
18. oktober 2018 af Maria199412

Hvorfor tager du kvadroden hvordan ved du det er variance

Svar #5
18. oktober 2018 af Maria199412

når jeg ganger 3 matricer sammen i wordmate så siger den fejl. ved i hvorfor den gør det?


Skriv et svar til: Korrelation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.