Kemi

Analyse opgaver

20. oktober 2018 af tucogon - Niveau: Universitet/Videregående

I en titreringsøvelse er der stillet følgende spm. (vedhæftet)

Hvordan laves de?

Vedhæftet fil: rap.PNG

Svar #1
20. oktober 2018 af tucogon

Reaktionerne til opgaven/analysen:

Vedhæftet fil:reaktion.PNG

Svar #2
20. oktober 2018 af tucogon

Ved 1. ækvivpunkt. er volumen af NaOH: 9.1mL

2. ækvivpunkt.: 19.1mL


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2018 af mathon

                           


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2018 af mathon

Du har ikke oplyst koncentrationen af NaOH.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. oktober 2018 af mathon

Sorry - 1 molær.


Svar #7
21. oktober 2018 af tucogon

#6 nogen ide om hvordan det skal gribes an?


Svar #8
21. oktober 2018 af tucogon

#5

Du har ikke oplyst koncentrationen af NaOH.

1 molær?


Brugbart svar (1)

Svar #9
21. oktober 2018 af mathon

pKs er pH-værdien lige efter tilsætning af halvt titratorvolumen.


Svar #10
21. oktober 2018 af tucogon

#9

pKs er pH-værdien lige efter tilsætning af halvt titratorvolumen.

Vil det så sige at:

pKs = pH ved \frac{1}{2}*V(NaOH)

<=>

pKs = \frac{1}{2}*25.0mL = 12,5mL

<=>

pH ved 12,5mL= 9,5 og dermed pKs(C2H6ClNO2) = 9,5?


Svar #11
21. oktober 2018 af tucogon

Har fundet ud af det med pKs værdierne. Tak


Skriv et svar til: Analyse opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.