Matematik

er |PA|=d?

22. oktober 2018 af mortenmp12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg ved ikke hvordan jeg skal gå til denne opgave jeg går ud fra at jeg skal undersøge om |PA|=d men hvordan? 

Vedhæftet fil: 18.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2018 af StoreNord

d er hypotenusen i en retvinklet trekant under linjen PA.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

d er defineret som afstanden |PA| mellem P og A, dvs.  |PA| = d  pr. definition.

Du skal først finde koordinaterne for A og P.

A har koordinaterne  (x, f(x))
P har koordinaterne  (r2, 0),  hvor r2 er den største rod for funktionen f.


Skriv et svar til: er |PA|=d?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.