Matematik

Forward Algorithm, HMM

23. oktober 2018 af Rossa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude.
Vi har et emne om Hidden Markov Model.
Jeg er ved at lære Forward Algorithm, men har svært med at forstå hvordan  kan vi udlede det.

Vi har, at:

\alpha_t(x_t)=p(x_t, y_1, y_2,....,y_t)
For t=1 har vi

p(x_1,y_1)=p(x_1) \cdot p(y_1|x_) = \alpha_1(x_1)

Det forstår jeg, da vi har brugt Conditional Probability.
Nu vil jeg prøve med 
p(x_2,y_1,y_2) \ \text{og}\ p(x_3,y_1,y_2,y_3)
Kan nogen derude hjælpe med at udlede \alpha_2(x_2) \ \text{og} \ \alpha_3(x_3) \ ?
På forhånd tak
 


Skriv et svar til: Forward Algorithm, HMM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.