Matematik

hjælp

24. oktober 2018 af rikke0227 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg skal løse denne opgave, men jeg har lidt svært ved at se firguren for mig. Håber der er nogle der kan hjælpe mig.

Vedhæftet fil: matematik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2018 af peter lind

BC= AB-AC


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2018 af ringstedLC

\begin{align*} \overrightarrow{AB} &=\overrightarrow{v}=\binom{a_v}{b_v}\;,\; \overrightarrow{AC}=\overrightarrow{w}=\binom{a_w}{b_w}\Downarrow \\ \overrightarrow{BC} &=\binom{a_w-a_v}{b_w-b_v} =\overrightarrow{w}-\overrightarrow{v} \end{align*}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.