Matematik

Hjælp

26. oktober 2018 af GingerZinger (Slettet) - Niveau: A-niveau
Er i gang med en opgave og er helt kost er det nogen der kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2018 af mathon

a)
           \small \textup{L\o s}
                          \small 0.046875(x-14)^2+5.1=7.3+\sqrt{1-\left (x-22.6 \right )^2}                                


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2018 af mathon

b)
        \small \textup{Beregn}
                           \small \small A=\int_{14}^{23.5}\left (7.3+\sqrt{1-(x-22.6)^2} \right )\, \, \mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2018 af mathon

c)

                           \small \small V_x=\pi \cdot \int_{14}^{23.5}\left (7.3+\sqrt{1-(x-22.6)^2} \right )^2 \mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2018 af AMelev

Funktionsforskriften er to-delt, så såvel areal som rumfang skal lige deles op ved xA

b)   

\small A=\int_{14}^{22}\left ( 0.046875(x-14)^2+5.1} \right ) dx+ \int_{22}^{23.5}\left (7.3+\sqrt{1-(x-22.6)^2} \right )dx

c)
 \small V=\pi\cdot \int_{14}^{22}\(0.046875(x-14)^2+5.1)^2} dx+\pi\cdot \int_{22}^{23.5} \left ( 7.3+\sqrt{1-(x-22.6)^2} \right )^2 dx


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.