Kemi

Surhedsgrad

28. oktober 2018 af Recep1212 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Søger hjælpe til denne opgave. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2018 af Tqooa

se billedet

Vedhæftet fil:slet.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2018 af janhaa

A < D < B < C

pH=5 < pH=4 < pH= 2,6 < pH=2


Skriv et svar til: Surhedsgrad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.