Matematik

HJÆÆÆÆÆÆÆLP

29. oktober 2018 af janiw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med opgave 2. PLEEEEEASE !!!!!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2018 af mathon

2)

                    \small \small \left (f(x)+g(x) \right ){\, }'=f{\, }'(x)+g{\, }'(x)=\left ( -\frac{8}{x} \right ){}'+\left ( 4x^2 \right ){}'


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2018 af AMelev

2) Du ved, at (f + g)'(x) = f '(x) + g'(x).
Du har fundet dem begge to og kender a, så det er bare at indsætte a og addere.


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.