Fysik

sukkerindhold i cola? DATA

29. oktober 2018 af Elninoo - Niveau: C-niveau

Hej folkens, jeg skulle udregne sukkerindhold i cola zero og alm cola.  Jeg følger bare ikke det kan passe? Så  en der kan se om der er noget jeg har gjort forkert. 

For at gøre det har jeg taget densiteten, for de to cola typer og lavet en ligning med ligningens hældning. Som i kan se: jeg har ganget med 2 i begge til sidst fordi det er 100 ml vi skulle finde. Jeg har vedhæftet grafen.  En flink gut der kan hjælpe?

  Coca cola:

solve(1.0456 = 0.87e-1*x+.9961);

                         0.5689655172*2=1.137931034

Cola Zero:

solve(1.0034 = 0.87e-1*x+.9961);

                        0.08390804598*2=.0,1678160920

Vedhæftet fil: sukker.docx

Svar #1
29. oktober 2018 af Elninoo

bump hjælp


Skriv et svar til: sukkerindhold i cola? DATA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.