Matematik

jeg har brug for hjælp

31. oktober 2018 af gamerkid (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg er gået helt tabt.

jeg skal lave denne opgave der lyder:

test om

 y(x)=a\frac{e^{\frac{x}{a}}+e^{-\frac{x}{a}}}{2}

er løsning til følgende differentialligning

a \cdot y''(x)= \sqrt{1+y'(x)^2}

tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: jeg har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.