Bioteknologi
Søger hjælp til disse 3 spørgsmål
1. Brødbagning; hvilke organismer er involveret/udfører et arbejde for os, hvad gør de for brødet? Hvor længe har metoden været anvendt?
2. Fremstilling af øl og vin; hvilke organismer arbejder i denne proces, hvad er deres “arbejde”? Hvor længe har metoden været kendt?
3. Fermentering; hvilke organismer, hvad er formålet, hvor anvendes metoden mest (eksempler)?
Svar #1
01. november 2018 af Kassetebåndsoptager
#1 Der anvendes gærsvampe til bagning og gærets funktion er, at få brødet til at hæve via CO2, som kommer fra gæringsprocessen. Man har kendt til det i mindst 5000 år.
Svar #3
01. november 2018 af Lillon (Slettet)
Hej igen ;-)
Det er din opgave at besvare spørgsmålene. Spørg, hvis der er noget du ikke forstår eller er i tvivl om. Forklar så præcist som muligt, hvad du har problemer med.
Det er nemt at finde svarene med disse søgeord: surdej, gæring, alkoholisk fermentering, fremstilling af øl/ vin, fermentering, syrning
Skriv et svar til: Søger hjælp til disse 3 spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.