Matematik

Differentialkvotienter

02. november 2018 af mimi99 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

nogle som kan hjælpe med at man skal bestemme differentialkvotienterne \frac{dx}{dy}(1) og \frac{d^2x}{dy^2}(1)

I en omegn af punktet (x0,y0) = (0,1) definerer ligningen F(x,y)=2 den variable x implicit som en funktion x=x(y) af den variable y 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvad er F ??????..........


Skriv et svar til: Differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.