Matematik

Differentialkvotienter

03. november 2018 af mimi99 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hjælp til at løse følgende opgave

Ligningssystemet 

e^x+y^2+x=2\wedge z^2+xy=4

Definerer i en omegn af punktet (x0,y0,z0)=(0,1,2) implicit de variable x og z som funktioner x=x(y) og z=z(y) af den variable y.

Bestem differentialkvotienterne 

\frac{dx}{dy}(1) og \frac{dz}{dy}(1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2018 af peter lind

Jeg tror ikke på at du har beskrevet den opgave korrekt. Kan vi ikke få hele opgaven ordret


Svar #2
03. november 2018 af mimi99 (Slettet)

Jeg har fået x'(y)=-1 og z'(y)=1/4

Vedhæftet fil:Screenshot_2.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2018 af peter lind

Differentier funktionen implicit og du får ex*x' +2y +x' = 0 sæt x=0, y = 1 og løs for x'

Tilsvarende gør du for den 2. ligning. Her skal du bruge den vrdi du har fået for x'


Skriv et svar til: Differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.