Matematik

Hjælp til at angive taylorpolynomiet

03. november 2018 af mimi99 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

f = sin(x) + e^f(x) +f(x) =1

Angiv taylorpolynomiet P2 af anden orden for funktionen f ud fra punktet x0=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2018 af peter lind

Det er en modstrid  i dit funktionsudtryk. f(x) kan ikke samtidig være 1 og det udtryk som du angiver


Svar #2
03. november 2018 af mimi99 (Slettet)

Opgaven ser således ud. jeg har måske fat i den forkerte funktion

Vedhæftet fil:Screenshot_1.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2018 af peter lind

Hvor meget har du klaret selv ?


Svar #5
03. november 2018 af mimi99 (Slettet)

Det er den sidste opgave jeg vil have hjælp til


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2018 af peter lind

Du har jo i (1) fundet y'(0) og y''(0) så er det bare at sætte de tal ind i formlen

P2(x) = f(0) + y'(0)*x + y''(0)*x2/2!


Skriv et svar til: Hjælp til at angive taylorpolynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.