Matematik

Procentregning

03. november 2018 af mikk883k (Slettet) - Niveau: 8. klasse

125% af et beløb er 500kr
Beløbet er:

Hvordan regner jeg den ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2018 af mathon

Beløbet er 
                       \small \small B=\frac{500\; kr}{1.25}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2018 af MatHFlærer

Eller 400kr...


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2018 af ringstedLC

Eller: Når 500 kr er 125%, så er 100%:

\begin{align*} Bel\o bet\;er &= \frac{500\cdot 100\%}{125\%}\;(kr)=400\;kr \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2018 af AMelev

125% af Beløb = 500 ⇔1.25·Beløb = 500 ⇔ Beløb = ....
Alm. ligninsløsning.


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.