Matematik

Procent regning

05. november 2018 af avyi (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan regner i procent på papir? Feks hvor mange procent 450 er af 600 og 30 procent af 95? Jeg ved godt hvordan man gør med lommeregner bare ikke på papir): Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2018 af mathon

                               \small \begin{array}{lrcl} \textup{som br\o k:}&&=&\frac{450}{600}\\\\ \textup{i procent:}&p&=&\frac{450}{600}\cdot 100\% \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2018 af mathon

                               \small \small \begin{array}{lrcl} \textup{30}\%\textup{ af 95:}&&=&\frac{95}{100}\cdot 30 \end{array}


Skriv et svar til: Procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.