Matematik

Talrum

08. november 2018 af SJ199 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogen der har muliged for at hjælpe mig med opgave 1c,d,e? Sidder fast og kan ikke finde ud af hvordan jeg skal gøre.

Vedhæftet fil: hjemopg3_E18_ver2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2018 af peter lind

1c) Løs ligningen  f(x) = f(x1*a1+x2*a2+x2*a3) = x1*f(a1)+x2*f(a2)+x2*f(a3) =0

1d) f(a1+a2+a3) = f(a1)+f(a2)+f(a3) =

1e)3 - dimensionen af kernen formentlig 3-1


Svar #2
10. november 2018 af SJ199

I 1c når jeg løser den ligning er det så mht basen a eller standardbasen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2018 af peter lind

Det er ligyldigt


Svar #4
10. november 2018 af SJ199

hvad mener du med at det er ligegyldigt? jeg skal jo finde det for dem begge?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2018 af peter lind

Så løs den med hensyn til a basis og sæt derefter værdien for a basis ind


Svar #6
10. november 2018 af SJ199

nårhh tak for det


Skriv et svar til: Talrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.