Matematik

Bestemme længden, trigonometri

08. november 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

a) Bestem sidelængden AC1

b) Bestem sidelængden BC

Lyder opgave b så ikke sådan:

Kat62+kat52?

og hvordan regner jeg opgave a?

Vedhæftet fil: aq3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2018 af mathon

b)

          \small \left | BC \right |=\sqrt{6^2-5^2}=\sqrt{11}


Svar #3
08. november 2018 af aya111

hvad med opgave a?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2018 af MatAmA (Slettet)

Til at beregne a må du give mere information. Hvad står der i opgaveteksten? Står der noget om forholdet mellem ABC og AB1C1?


Skriv et svar til: Bestemme længden, trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.