Matematik

Hjælp - haster

08. november 2018 af Haider7 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med spørgsmål 3.2. Se vedhæftet billede.

Formlen for at finde de forventede afkast i spørgsmål 3.2 er:

E(Ri) = rf + Beta(i) *(E(Rmp)-Rf)

Rf = den risikofri rente

Beta(i) = betaværdien på aktiv i's afkast

E(Rmp) = det forventede afkast af markedsproteføljen.

Før jeg kan bruge ovenstående formel til at beregne afkastene står der i opgaven et hint til at jeg først skal finde det forventede afkast på markedet. Det må vel være E(Rmp) jeg skal beregne i ovenstående formel ikke? Men hvordan?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
09. november 2018 af Haider7

Så har jeg vel en ligning med to ubekendte ikke? Hvordan kan jeg udregne denne?


Skriv et svar til: Hjælp - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.