Matematik

Projektion

08. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med opgave c? (tjek billedet)

Tak påforhånd

Vedhæftet fil: matemat.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. november 2018 af peter lind

(a·b)*b/b2


Svar #3
08. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

Skal jeg ik bruge denne formel? (tjek billedet)

Vedhæftet fil:formel.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #4
08. november 2018 af peter lind

Ja det skal du. Det er også den jeg har skrevet i#2


Svar #5
08. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

er det her så rigtig?

Vedhæftet fil:lalala.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #6
08. november 2018 af peter lind

Nej b2 ≠ 2,242


Svar #7
08. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

okay taak:))


Brugbart svar (1)

Svar #8
08. november 2018 af ringstedLC

Nej:

\begin{align*} \overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}} &= \frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |^2}\cdot \overrightarrow{b} \\ \overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}} &= \frac{\binom{2}{3}\cdot \binom{-1}{2}}{\left | \sqrt{(-1)^2+2^2} \right |^2}\cdot \binom{-1}{2}\;,\;\left ( \sqrt{a} \right )^2=a \\ \overrightarrow{a}_{\overrightarrow{b}} &= \frac{4}{5}\cdot \binom{-1}{2}=\binom{-0.8}{1.6} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.