Fysik

Kinematik

09. november 2018 af smolovJr - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg sidder her og kigger på en opgave jeg ikke kan få løst, derfor beder jeg om hjælp.

Opgaven lyder som følge:
Fart bil A = 36 km/h 
Bil B acceleration = 28s
Beregn afstanden Δs, idet bil B indhenter bil A efter 28s.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2018 af mathon

         \small \Delta s=\left ( 10\; \tfrac{m}{s} \right )\cdot \left ( 28\; s \right )=280\; m


Svar #2
09. november 2018 af smolovJr

Tusind tak, men hvorfor 10? Og er det ikke m/s^2?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. november 2018 af PeterValberg

36 km/h = 10 m/s

det er bilen A's hastighed og multipliceret med tiden,
så fås den strækning, som du skal beregne

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
09. november 2018 af smolovJr

Arg, tusind tak for det. God dag


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. november 2018 af mathon

               \small 3.6\; \tfrac{km}{h}=1\; \tfrac{m}{s}

               \small \small 36\; \tfrac{km}{h}=10\; \tfrac{m}{s}

               


Skriv et svar til: Kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.