Dansk

is blev taget forpromilekørsel en lørdag aften politet målte at alkoholinholdet i hendes blod var 0,7% et menneske har ca 5 liter blod hvor mange ml alkohol havde lis i kroppen.

11. november 2018 af ayuub8210 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

lis blev taget forpromilekørsel en lørdag aften politet målte at alkoholinholdet i hendes blod var 0,7% et menneske har ca 5 liter blod hvor mange ml alkohol havde lis i kroppen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2018 af mathon

       \small 0.7\%=7\textup{ promille}\qquad \textup{med den promille ligger man til udpumpning/er d\o ende og k\o rer ikke bil.}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2018 af ringstedLC

"ALT"+0137 ⇒ ‰ (på en PC).

\begin{align*} V_{alkohol} &= \frac{5\cdot 1000^3\cdot 0.7}{1000}\;\left ( ml \right ) =\;?\;ml\end{align*}


Skriv et svar til: is blev taget forpromilekørsel en lørdag aften politet målte at alkoholinholdet i hendes blod var 0,7% et menneske har ca 5 liter blod hvor mange ml alkohol havde lis i kroppen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.