Fysik

hvor stor en kraft

12. november 2018 af judy1800 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En dreng giver en kasse et skub så den glider ned ad end bakke. Bakken danner vinklen α=20º med vandret. Kassens masse er 30 kg, μs=0,40 og μK=0,20. Hvor stor en kraft skal drengen mindst anvende for at kassen glider ned ad bakken efter drengen har sluppet kassen?

Cos(20º) = 0,9397

Sin(20º) = 0,34202


Svar #1
12. november 2018 af judy1800 (Slettet)

.


Skriv et svar til: hvor stor en kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.