Matematik

Trigonometri

12. november 2018 af lærlektien (Slettet) - Niveau: C-niveau
Jeg kan ik finde ud af hvordan jeg skal finde vinkle b, nogen der kan hjælpe....

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2018 af Jensssssssssssss (Slettet)

Opgave??????????


Svar #2
12. november 2018 af lærlektien (Slettet)

Hov ved ik hvorfor den ik kom med

Svar #3
12. november 2018 af lærlektien (Slettet)

,

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2018 af SuneChr

# 0
Vinkler i en trekant skrives med STORE bogstaver og siderne med små bogstaver.
B kan ikke beregnes ud fra, - ingenting. 


Svar #5
12. november 2018 af lærlektien (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2018 af StoreNord

Opgave b kan laves på nøjagtig samme måde som a.

Men du har selvfølgelig ikke lært noget af at en anden har lavet opgave a for dig.

I sådan en retvinklet trekant er tangens til en vinkel lig med den modstående katete divideret med den hosliggende.

tan(B)=\left ( \frac{modstaaende}{hosliggende} \right )=\frac{60}{100}
For at finde vinkel B skal du nu bruge tan-1().


Svar #7
12. november 2018 af lærlektien (Slettet)

HOV HOV!!!! STORENORD, lige præcis opgave a løste jeg sku selv.!

Og her har man lov til at spørge, hvis man er i tvivl....og jeg kunne ikke løse B....derfor spørger jeg her.

Men tak trods alt.


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. november 2018 af StoreNord

Jamen, så må du da meget undskylde. )-:           Men  

Opgave b kan laves på nøjagtig samme måde som a.

Du kunne dog også bare trække de to andre vinkler fra 180.


Svar #9
12. november 2018 af lærlektien (Slettet)

Altså STORENORD...selv om jeg spørger meget herinde, så er der altså nogle jeg godt kan løse selv, ha ha, nå men ihvertfald er jeg meget glad for din hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. november 2018 af StoreNord

Jeg kan også godt lide at hjælpe.          :-)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.