Matematik

Centroid

12. november 2018 af Warrio - Niveau: Universitet/Videregående

Hej igen SP

Jeg har stillet et spørgsmål for ikke længe siden andgående Centroid. Jeg har nemlig en opgave til, som jeg ikke kan få til at gå op.

Find the centroid of the plane region bounded by the given curves. Assume that the density  \delta \equiv 1 for each region.

x=0, y=0, x+2y=4

Jeg tænker at man isolere x, samt y, hvor udtrykket for y så indsættes så x kan bestemmes. 

Jeg får derved x=3 og  y=\frac{1}{2}.

men med disse værdier, får jeg en forkert resultat.... har jeg set noget forkert, eller skal det beregnes på en andne måde?

På forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2018 af StoreNord

Skærmbillede fra 2018-11-12 22-07-39.png


Skriv et svar til: Centroid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.