Matematik

hJÆLP

14. november 2018 af janiw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2018 af AMelev

Brug emnefeltet til at angive, hvad opgaven handler om, så andre med samme problem letter kan finde opslaget. Emneord som Hjælp, Matematik og Haster er ikke hensigtsmæssige.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2018 af AMelev

Hvis du forskyder tangenten x0 ud ad 1.aksen får du iflg. ovenstående f(x - x0). Du skal altså indsætte x - x0 i stedet for x i f(..) = a·(..) + b.

Så får du et udtryk, der ligner tangentligningen.


Svar #3
14. november 2018 af janiw (Slettet)

forstår stadig ikke er tangentligningen a=0 og b=2 +


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2018 af AMelev

Hvad fik du, da du satte x-x0 ind i f(x) = a·x + b


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2018 af mathon

          \begin{array}{lrclllrcl} \textup{\textbf{f\o r} omtalte forskydning:}&y&=&ax+b \\\\ \textup{\textbf{efter} omtalte forskydning:}&y&=&a(x-x_o)+b&&y&=&ax+(b-a\cdot x_o) \end{array}


Skriv et svar til: hJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.