Matematik

Polynomier

14. november 2018 af bjarnerasmussen5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Skal løse følgende opgave uden hjælpemidler:

f er givet ved

??(??) = −?? 3 + 3?? − 2

Løs ligningen: f'(x) = f'(-2)

Har brug for løsningen til opgaven, med mellemregninger og forklaring

På forhånd tak


Svar #1
14. november 2018 af bjarnerasmussen5 (Slettet)

HOV undskyld, min fejl

Grafen er givet ved f(x) = -x3 +3x - 2


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. november 2018 af AMelev

f'(x) = f'(-2)

Bestem først f '(x).
Prøv selv vha. din formelsamling s.24 (122) & (123) og s.25 (127) & (133)

Indsæt derefter -2 i f '(x) og beregn f '(-2)

Løs ligningen f '(x) = f '(-2)


Skriv et svar til: Polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.