Kemi

fældningsreaktion

15. november 2018 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående


fældningsreaktion mellem kaliumchlorid og vinsyre.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2018 af mathon

             \small \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! 2\, KCl\, _{\textit{(aq)}}\; +\; HOOC\left (CHOH \right )_2COOH\, _{\textit{(aq)}}\; \longrightarrow \; KOOC\left (CHOH \right )_2COOK\, _{\textit{(s)}}\; +\; 2\, Cl^-\, _{\textit{(aq)}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2018 af mathon

færdiggjort:

           \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! 2\, KCl\, _{\textit{(aq)}}\; +\; HOOC\left (CHOH \right )_2COOH\, _{\textit{(aq)}}\; \longrightarrow \; KOOC\left (CHOH \right )_2COOK\, _{\textit{(s)}}\; +\; 2\, Cl^-\, _{\textit{(aq)}}\; +\; 2\; H^+\, _{\textit{(aq)}}


Skriv et svar til: fældningsreaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.