Matematik

HJÆLP

16. november 2018 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: A-niveau

Hej alle

Kan nogle af jer hjælpe mig med denne opgave. Jeg skal gøre prøve, men jeg kan ikke få det til at stemme.

OPGAVEN ER VEDHÆFTET


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2018 af AMelev

Du skal undersøge 2 ting
a) ligger P på g-grafen? dvs. g(1) = 9?
Indsæt og tjek og husk, at ln(1) = 0

b) er g stamfunktion til f? dvs. g'(x) = f(x)?
Differentier g og tjek. Du kan differentiere (x + 1)2 som en sammensat funktion, eller du kan reducere den vha. kvadratsætningen 


Svar #2
16. november 2018 af NiklasLarsenMolbjerg

Hvordan skal jeg differentiere sådan et udtryk????


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2018 af AMelev

Gang (x + 1)2 ud og reducer hele g(x) og brug så dine regneregler for differentiation - slå op i din bog, hvis du ikke kan reglerne - og lær dem derefter.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.