Matematik

Trogonometri

21. november 2018 af Amandab1 (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hej.

Opgaven lyder ABC er retvinklet, AD=4cm BC=15cm og arealet af ABC = 18,8 cm2

Beregn arealet af ABC

Jeg har vedhæftet et billede der viser trekanterne og hele opgaven.

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2018 af mathon

arealet af ABC = 18,8 cm2

Beregn arealet af ABC      ??

Det er vist noget værre trogonometri :-)


Svar #2
21. november 2018 af Amandab1 (Slettet)

Hov, arealet af ABD = 18,8 cm2

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2018 af mathon

Hvilket punkt er D?

Hvilken vinkel er ret?


Svar #4
21. november 2018 af Amandab1 (Slettet)

Det er nok nemmest hvis du ser på det billede jeg har tilføjet. Tilføjer lige et til.
Men vinkel A er ret punkt D ligger på katesen som går fra vinkel A til D

Brugbart svar (1)

Svar #5
21. november 2018 af Eksperimentalfysikeren

Jeg kan ikke se nogen vedhæftede tegninger.


Skriv et svar til: Trogonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.