Kemi

Opløselighed

25. november 2018 af JesperFK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg har et hurtigt spørgsmål angående polaritet og opløselighed

Salt = polært

vand = polært

glycerol = polært

Salt kan altså opløses i vand. Og glycerol kan blandes med vand.

Men hvorfor kan salt ikke opløses i glycerol?


Skriv et svar til: Opløselighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.